Uurtarieven

Wij verrichten onze werkzaamheden op basis van uurtarieven, exclusief 21% BTW en eventuele overige kosten, zoals griffierechten en deurwaarderskosten. Bij procedures worden er tevens 6% kantoorkosten in rekening gebracht.

Tijdens het eerste intakegesprek kunnen wij desgewenst een indicatie geven van de kosten, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

 

Vaste prijzen

Wij hanteren vaste prijzen voor diverse juridische werkzaamheden. Neem voor vragen  hierover gerust contact met ons op.

Ook los van de vooraf vastgestelde vaste prijzen is het bij ons onder omstandigheden mogelijk om een vaste prijs-afspraak te maken op maat. Of u hiervoor in aanmerking komt wordt beoordeeld aan de hand van de aard van de zaak, de te verrichten werkzaamheden en de hoogte van de vordering. Op basis van deze criteria kunnen wij u een offerte toezenden.

 

Gesubsidieerde rechtsbijstand

Wij werken voor sommige zaken ook op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand (pro deo of toevoeging). Als u hiervoor in aanmerking komt, betaalt u in beginsel slechts de door de Raad voor Rechtsbijstand opgelegde eigen bijdrage. Op deze eigen bijdrage krijgt u een korting van € 53,– indien u uw zaak eerst bij het Juridisch Loket aanmeldt (zie www.juridischloket.nl). Voor meer informatie over gesubsidieerde rechtsbijstand verwijzen wij u graag naar de website van de Raad voor de Rechtsbijstand: www.rvr.org.

Goede bereikbaarheid, servicegerichtheid en transparantie van kosten zijn de pijlers van onze dienstverlening.

Heeft u behoefte aan juridische ondersteuning?

U bent van harte welkom voor een bezoek aan ons kantoor. Graag maken wij nader kennis met u.